Glyn Moody: Softwarepatenter og patentdomstolen skader innovationen

Den britiske forfatter, journalist og teknologiskribent Glyn Moody udlægger teksten den 2. maj. kl 16: Softwarepatenter skader innovationen og den nye EU-patentdomstol vil gøre ondt værre. Tilmeld dig og deltag gratis.

Vil du lave en app, der tager et billede og sender det videre per email? Der har stavekontrol? Eller faneblade? Eller… en indkøbskurv? I dag kan du bare gøre det. Men fremover kan det bliver svært – eller dyrt. For der udstedt patenter på det hele i det Europæiske Patentkontor, som den nye Europæiske patent-domstol skal bygge ovenpå.

Sådan lyder i hvert fald et af klagepunkterne i den aktuelle debat op til den forestående afstemning i maj. Men holder det? Vurder selv, når Bitbureauet og DONA inviterer til foredrag med den toneangivende britiske forfatter, journalist og teknologiskribent Glyn Moody hos Social Square på Nørrebro.

Glyn Moody er forfatter til bogen ”Rebel Code: Linux and the Open Source Revolution”, har skrevet for bl.a. Techdirt, Wired, Computer World UK, Financial Times, The Economist og The Guardian og har specialiseret sig i at dække open source og fri software, intellektuel ejendomsret og internationale handelsaftaler.

DATO:
2. maj 2014

TID:
16-18

STED:
SocialSquare, Slotsgade 2 3. sal, 2200 Nørrebrogade

PRIS OG TILMELDING:
Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet. Du kan tilmelde dig ved at registrere dig på følgende adresse:

https://docs.google.com/forms/d/1T9t9Eecvx4Tr8cYevRmjTTHR1gEnnbLHJL-v6A54u1k/viewform

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.