ANNONCE: Webkonsulent søges til Region Midtjylland

Vil du arbejde i krydsfeltet mellem web, kommunikation, organisation og teknik, så søger Koncern Kommunikation i Region Midtjylland en ny webkonsulent.

Som en del af webteamet skal du beskæftige dig med support, undervisning, projekter, brugertest og meget mere.

I webteamet sørger vi for, at alle regionens hjemmesider og intranet er i luften, vi inspirerer til bedre kommunikation og udvikler vores CMS og sites, knækker problemerne og holder øje med, om vores web-retningslinjer bliver overholdt.

Samtidig fungerer vi som rådgivere og sparringspartnere for alle, der kommunikerer via web. Vi arbejder kontinuerligt på at få vores hjemmesider og intranet til at skabe endnu mere værdi.

Dagligdagen i teamet rummer både udviklings- og rutineopgaver, hurtig support og lange projekter, samt masser af dialog og samarbejde. Vi har mange bolde i luften og deler opgaverne, så alle i teamet har et varieret job. Vi stiller krav til hinanden om kvalitet og dokumentation.

Du skal have erfaring med

–        store hjemmesider
–        administration af CMS
–        support
–        undervisning

Du skal
–        have viden om kommunikation på web
–        have forståelse for html og css
–        have øje for samspil med mobile medier og sociale medier og netværk
–        have prøvet brugertest
–        selvstændig kunne stå for projekter og aftaler med eksterne parter
–        have evne og vilje til at følge standarder, både dem vi selv sætter og de eksterne, vi ønsker at følge
–        være indstillet på at give vores brugere god service og udstrakt tålmodighed
–        have mod på at arbejde i en politisk styret organisation
–        have lyst til en hverdag, hvor ting ikke altid fungerer efter planen. 

Webteamets største projekt lige nu er implementering af et nyt CMS. Du skal være med til at gøre systemet til en succes i vores organisation. Vi kan først fortælle, hvilket system det bliver, fra 8. november, hvor det bliver røbet på cms.rm.dk. Det er selvfølgelig et plus for os, hvis du har erfaring med det system.

Koncern Kommunikation byder på et fagligt udfordrende miljø i en kommunikationsafdeling, hvor 24 engagerede personer arbejder med hele paletten af virksomhedskommunikation. Vores faglige baggrund er vidt forskellig, men vi er fælles om interessen for at udvikle kommunikation som fag.

Vores nye m/k skal starte snarest eller senest 1. januar 2014 og være på fuld tid. Vi sætter pris på, at du er fleksibel i dagligdagen, og det er vigtigt, at du falder godt til på kontoret i Viborg sammen med os. Rent praktisk kan du regne med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Ansøgningen
Har du spørgsmål til stillingsopslaget, kan du kontakte webredaktør Peter Iversen, 40 30 31 87, [email protected]. Du er også velkommen til at kontakte kontorchef Kasper Kolind, som du kommer til at referere til, på 29 33 56 80 el. på [email protected]

Frist for ansøgning er 15. november. Samtaler forventes afholdt d. 25. november.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Jobbet søges ved at klikke på “Søg job” nederst i stillingsannoncen på www.midtjob.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.