STILLINGSOPSLAG: Praktikant hos Bolius

Bolius søger en praktikant til foråret 2015
Bolius Boligejernes Videncenter har siden 2002 arbejdet med at øge livskvaliteten for boligejerne gennem uvildig videnformidling. I dag er vi 37 medarbejdere med kontor i København.

Jobbet
Drømmer du om at kunne formidle indhold gennem mange forskellige kanaler – lige fra Twitter til Danmarks 49. mest besøgte side til et printmagasin? Drømmer du om at arbejde med Sociale Medier, journalistik, nyhedsbreve, PR, SEO, Customer Journey på egne medier og Content Marketing?

Vil du arbejde sammen med kolleger med vidt forskellig baggrund og sparre på kryds og tværs af organisationen?
Vores fokus er indhold til boligejere, så en interesse på dette område vil være en fordel.

Kan du sige ja til ovenstående, er en praktikplads hos Bolius måske noget for dig.

Kompetencer og kvalifikationer
Du må gerne have erfaring med at skrive, lave film, redigere billeder, skabe interaktion på sociale medier, skrue et nyhedsbrev sammen eller pitche en historie til en journalist. Hvis du desuden kan eksekvere på idéer sammen med kolleger, matcher vi godt.

Vi tilbyder

  • Du lærer at tænke på tværs af siloer – en klar fordel i din videre karriere
  • Du får mulighed for at tage stort ansvar – selvfølgelig med et sikkerhedsnet
  • Vi sparrer og evaluerer dine resultater
  • Du får en personlig mentor igennem hele forløbet
  • Selvom Bolius er non-profit, er vi meget KPI-drevne

Derudover vil der være mange basale opgaver som fx upload af tekst, billede, film til bolius.dk, at lave research og at tage notater til møder.

Løn og ansættelsesvilkår
Praktikperioden er et forløb på ca. 4 måneder, og vi forestiller os en start i januar 2015. Den ugentlige arbejdstid er 37,5 timer ekskl. frokost.

Lønnen er kr. 5.000,- pr. måned. Derudover indgår du i vores frokostordning uden betaling.

Bolius har kontor på Jarmers Plads.

Søg stillingen
Spørgsmål og henvendelse kan ske til redaktionschef Kristine Virén på 4043 1189, [email protected] eller @kv_viren.

Ansøgninger sendes senest d. søndag den 30. november 2014 til [email protected]. Derefter indkalder vi til samtaler.

Bemærk venligst:
Skriv ansøgningen på under 400 ord og max én A4 side eller andet tilsvarende, hvis du ansøger på en anden kreativ måde.

Om Bolius
Bolius Boligejernes Videncenter er et helejet Realdaniaselskab. Bolius er en uvildig nonprofit virksomhed rettet mod private boligejere. Vores formål er at indsamle og bearbejde viden om private boliger, byggeri og haver og herefter at kunne yde relevant og værdifuld rådgivning. Vores viden formidler vi eksempelvis på bolius.dk og Bolius Nyhedsbrev, gennem vores trykte magasin BEDRE HJEM, inspirationsaftener for boligejere, egne bogudgivelser på Bolius Forlag samt vores byggekyndige rådgivere og arkitekter.

Bolius indsigt i de danske boligejeres liv og hverdag har givet os dyb viden om, hvad livskvalitet er for dem. Og da boligejerne hele tiden bevæger sig fremad og står med nye udfordringer, som de mangler svar på, er vi i konstant dialog med vores læsere og brugere.

I dag er vi 37 medarbejdere, som sammen arbejder for at gøre livet nemmere og bedre for de danske boligejere og vi har fem grundlæggende værdier, der definerer vores virksomhed: uvildig, kompetent, pålidelig, entusiastisk og tilgængelig. De er ledetråde for både ledelse og medarbejdere, og tilsammen understøtter de vores værdiord: Livskvalitet.

Bolius har en flad struktur og en uformel omgangstone. Vi ansætter på personlighed og holdning, og vi er åbne og direkte i vores hverdag. Derfor forventer vi, at du er parat til at være en del af et hold, der er tæt sammen i hverdagen og ikke går på kompromis med fagligheden.

Se opslaget på Bolius.dk.

Læs mere om, hvordan du også kan annoncere hos DONA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.