50% DONA-rabat til F:ACT-konferencen i København

Fact conference

Det er lykkedes os at forhandle os frem til en klækkelig rabat på den nye F:ACT conference – New Media, New Realities, der finder sted fredag den 13. november i København. Den er en del af CPH:DOX.

Normalpris er 300 kroner, men medlemmer af DONA får billetterne til 150 kroner per styk, når de bruger koden DOXDONA på Billetto: https://billetto.dk/da/events/fact-conference/tickets

Listen af talere er imponerende:

Ryan Gallagher, journalist hos The Intercept – Prisvindende journalist, der har skrevet for The Guardian, Huffington Post, The Sydney Morning Herald, The Financial Times, The Independent og mange flere afdækker nu statslig overvågning på Glenn Greenwalds ”The Intercept”. Den danske onlineaktivist og skribent, Peter Kofod, fra denfri.dk, deltager også i arrangementet. Peter Kofod var nomineret til DONA-prisen i år.

Joe Posner, video director og grundlægger af Vox.com – deltager i paneldebat om gråzonen mellem dokumentar og journalistik, hvor Nagieb Khaja også deltager. I 2014 var han med til at producere 100 video explainers, der blev set 30 millioner gange hos Vox.com.

Tim Hinman, medejer af Third Ear – Tim Hinman er ordstyrer på panelet ”Podcast: Telling True Stories in Sound”, hvor producere og værter fra Ljudbang, Falling Tree Production og Criminal diskutere det genfødte radioformat. Tim Hinmans Third Ear har netop indgået en aftale med Politiken om produktion af en række dokumentarer i år.

Andy Carvin, founder af Reported.ly – det andet medie der er blev lanceret af Pierre Omidyar’s First Look Media. Reported.ly tager nyheder til den digitale tidsalder og leverer således stort set kun nyheder gennem andre platforme (dvs. Twitter, Medium, Facebook etc.). Tidligere var Andy Carvin audience engagement director for NPR og er i det hele taget en journalist-stjerne i USA med 100k følgere på Twitter. Andy kommer til at dele af erfaringerne fra det første år med Reported.ly.

Austen Allred, founder Grasswire – Austen står bag et af de mest seriøse bud på en citizen journalism platform, nemlig Grasswire.com. Siden har været under opbygning de sidste par år, men lanceres rigtigt her i foråret.

Ezra Eeman, VRT Startup / Journalism Tools – Ezra er står bag det populære online initiativ Journalism Tools hvortil han netop har fået en portion founding der gør, at han næste år lancerer en fullscale version af initiativet. Derudover er han head of VRT Startup hvor han er igang med at introducere journalisterne hos VRT (det flamske DR) for lean journalism methods – meget inspireret af det arbejde Jennifer Brandel har gang i med Hearken.

Bryn Mooser, founder RYOT – Bryn har en baggrund som humanitarian. Under Haiti katastrofen fik han lavede nogle film og kom blandt andet i kontakt med Elon Musk. Senere lancerer han RYOT, et medie for journalistik der ønsker at forandre verden. De når pt 100M millennials om måneden og har særligt for opmærksomhed for deres indsats omkring virtual reality journalistik (se fx Wired, The Guardian & This Week in Tech). D. 5. november lancerer de et nyt stort initiativ med AP omkring VR.

Charlotte Cook, co-creator Field of Vision – Charlotte er sammen med Laura Poitras med bag det nyeste First Look Media initiativ, Field of Vision. Det er en helt ny online video enhed der årligt forventer at producere ca 60 online videodokumentarer i højeste klasse.

Se hele programmet her: http://cphdox.dk/en/more-than-films/fact-conference/programme/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.