Snapchat-eksperterne forklarer: Forstå Danmarks hurtigst voksende sociale medie

Anders Kongstad og Lasse From holder DONA-oplæg om Snapchat

OBS: Adressen er ændret til Jarmers Plads 2 hos Bolius.dk!

Danmarks fremmeste Snapchat-eksperter, Lasse From og Anders Kongstad, giver ved dette DONA-arrangement en grundig indføring i det sociale medie, der på kort tid er blevet Danmarks næstmest populære efter Facebook. Især blandt de yngste aldersgrupper.

For mange giver Snapchat slet ikke mening, men det er slut efter dette DONA-arrangement. De to Snapchat-generaler tager også en perlerække af de bedste eksempler på dansk Snapchat, så der er masser at lære – også selvom man ikke er helt nybegynder.

Anders Kongstad er social media-redaktør på TV 2 Nyhederne og kendt som skaberen af Snapkanalen, hvor han som en af de første i Danmark leverede nyheder via det nye sociale medie – på mediets eget sprog. I løbet af 2015 har han som SoMe-redaktør på TV 2 været ansvarlig for lanceringen af TV 2 NEWS.

Lasse From er redaktør hos DR Ung og en af landets fremmeste eksperter i mediet. Han har været inde over Danmarks Radios udvikling af P3 nyheder, DR sporten, DR3, P3, X Factor og DR Ultras Snapchat-profiler. Før Danmarks Radio lavede han også Snapchat og sociale medier for en lang række kommercielle virksomheder, blandt andet for PlayStation.


Tid: 17. september kl. 17-19.

Sted: Jarmers Plads 2, København K, hos Bolius

Pris: 100 kr og kan købes her (de er gratis for DONA-medlemmer)


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.