Rabat: NEXT 2011

DONA-medlemmer får 20% rabat på NEXT 2011-konferencen i Århus den 30/31 august. Mød Jason Anthony, VP og Senior Editor hos Time, Googles innovationschef Mamie Rheingold og mange flere:

Oplev verdenseliten i innovation, teknologi, medier og kommunikation
Nordic EXceptional Trendshop finder i år sted for ottende gang, og er endnu engang en unik mulighed for at opleve – og møde – de personer og brands, der går forrest! NEXT har siden 2004 manifesteret sit navn som en fremadrettet vidensfestival rundt om i verden. År efter år er internationale profiler, iværksættere, bloggere og meningsdannere fra i første omgang digitale, teknologiske lag og siden bredere videnslag mødtes under NEXT-banneret for at udveksle og dele forventninger til – og udsigter fra – fremtiden.

I år rummer talerlisten bl.a. navne og brands som Mamie Rheingold, Head of Innovation hos Google, Jason Anthony, VP og Senior Editor for Time Inc. samt koryfæer som Ted Howes, Mark Bünger og Clark Dodsworth – just to name a few. Du kan se hele talerlisten på www.nextaarhus.com, som løbende opdateres med flere navne og mere info – indtil videre har vi 11 højtprofilerede, internationale talere på scenen!

Wrong is the new right!
NEXT afvikles sammen med Aarhus Festuge, som i år sætter spot på ”smukke fejltagelser”. Det gør vi også på NEXT og du kan derfor forvente at få:

– Indsigt i, hvordan teknologi du ikke vidste eksisterede, vil forme den nærmeste fremtid
– Konkrete idéer til, hvordan din organisation udnytter first-mover-mulighederne
– Mulighed for at meet n’ greet med nogle af klodens skarpeste hoveder…
– Et unikt social track, som involverer talere, udstillere og et internationalt konferencepublikum

Tid og sted
NEXT 2011 afholdes d. 30. – 31. august 2011 på Aarhus Rådhus.

Pris
Alle medlemmer af DONA får 20 % rabat – det er over 1000 kr. – og skal betale kr. 5.000,- ekskl. moms for begge konferencedage. (Er du endnu ikke betalende medlem af DONA? Det koster kun 500 kr om året. Meld dig ind her!)

Tilmelding
For at opnå rabat skal du huske at skrive “DONA-medlem” i “Anything else we should know?”-feltet på i tilmeldingen her: http://www.nextaarhus.com/conference-signup

NEXT præsenteres  af Aarhus Festuge, VisitAarhus, Aarhus Kommune og Innovation Lab A/S med DONA som netværkspartner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.