AFLYST:Twitter i professionel kommunikation

ARRANGEMENTET ER AFLYST DA TO UD AF DE TRE OPLÆGSHOLDERE IKKE KAN KOMME FREM PGA ASKESKYEN.

ALLE DER HAR KØBT BILLETTER FÅR DERES PENGE FØRT TILBAGE ELEKTRONISK.

DONA indbyder til seminar om, hvordan medier og organisationer bruger Twitter og andre mikroblogværktøjer i deres kommunikationsarbejde. Hvordan bruger de værktøjerne, og hvordan lyder deres råd til andre, der vil i gang med mikroblogging.

Seminaret finder sted som optakt til DONAs årlige generalforsamling, hvor alle betalende medlemmer har stemmeret – alle er velkomne til at deltage i generalforsamlingen.

Dato: Tirsdag den 20. april 2010 kl. 16-18 – derefter generalforsamling for betalende  medlemmer

Sted: Lokale 4A14 , IT-Universitetet,Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S


OPLÆGSHOLDERNE:

Kaare Sørensen, @kaaresorensen, som er Jyllands-Postens korrespondent i New York, er hjemme i Danmark og vil fortælle, hvordan han bruger Twitter som journalistisk værktøj og som medie. Site: http://twitter.com/kaaresorensen

Louise Brincker, pressechef i Udenrigsministeriet og kommende kommunikationschef i DR, vil fortælle om @cop15 og, hvad udbyttet blev af mikroblogging under Klimatopmødet . Site:http://twitter.com/cop15

Kasper Kofod, Social Media Project Manager Novo Nordisk A/S fortæller om brugen af Yammer ( https://www.yammer.com/about/product ), som er det corporate svar på mikroblogging. Flere og flere virksomheder bruger tjenesten til intern kommunikation.