iPad Dag hos DONA d. 31. maj

“Magisk” og “revolutionerende”. Sådan lyder det fra Apples marketingmaskine, når de selv omtaler deres nye iPad. Men hvordan virker den i virkeligheden – og kan den hjælpe danske medier?

Det sætter DONA fokus på den 31. maj på ITU.

INDHOLD:

  • Hullet i markedet, pris-spiraler, stress og fordummelse: iPad’en som det nye kontekst-apparat. Jon Lund, konsulent, analytiker og DONA-bestyrelsesmedlem tegner det store billede op. Hvis iPad’en er avisernes redning, hvad er det så en redning fra? Og kan missionen overhovedet lykkes?
  • Avis-snedkerens planer: sådan tænker Politiken. Anders Emil Møller, Politikens udviklingschef fortæller om Politiken på iPad. Hvad skal på app-form og hvad skal serveres i iPad’ens almindelige browser?
  •  2 måneder med forlagsdirektørens iPad’en: hvordan er den i daglig brug – og hvad kan bogbranchen bruge den til? Jesper Bove-Nielsen, direktør for forlaget Libris, iPad-indehaver & mangeårig ebusiness og medie-mand viser gode medieapps og deler overvejelser om Libris’ ebogs-strategier.

Efter de tre indlæg vil der være rig lejlighed for publikum til selv at teste de medbragte iPads.

TID:
31. maj 2010 kl. 16.00-18.00

STED:
ITU, Rued Langgaards Vej 7

TILMELDING:
DONA-medlemmer:
Gratis – men No Show Fee på 250 kr. ved framelding efter 30. maj.
Ikke-medlemmer: 500 kr.
Ikke-medlemmer, Studerende:
250 kr.
ITU-studerende: Gratis

MEDLEMSKAB AF DONA
Et års medlemskab tjener sig ind ved dette arrangement alene!
Almindeligt medlemskab kr. 500,-
Studerende/pensionist kr. 150,-

Bliv medlem: Send navn, adresse og mail til [email protected]

5 Replies to “iPad Dag hos DONA d. 31. maj”

  1. Jeg har sendt mail om at blive medlem samt deltage til dette foredrag men har stadigvæk ikke hørt noget, og det er jo allerede i morgen. Så ville jo være rart at få at vide om min mail er modtaget?

  2. Hej

    Jer, der lige har søgt om medlemskab (og naturligis får det) skal blot tilmelde Jer arrangementet som medlemmer, så betaler I ikke for at deltage, naturligvis.

Det er ikke tilladt at kommentere på dette indlæg.