Få live-testet dit site

DONA og Snitker Group inviterer til live-test af udvalgte websites

Sidder du med et website eller en bestemt funktionalitet på sitet du gerne vil have brugertestet, så er muligheden der nu. I samarbejde med Snitker Group som er eksperter i brugervenlighed og user experience inviterer DONA til en live-test af to udvalgte websites.

Snitker Group vil introducere og moderere testen som foregår ved at en frivillig fra salen løser realistiske opgaver på sitet, mens han eller hun tænker højt. Resten af deltagerne følger med på storskærm.

Efterfølgende vil vi i grupper diskutere testforløbet, opsamle erfaringer og skrive en liste med gode råd (og advarsler) på baggrund af test og gruppearbejde.

Du får altså et metodisk indblik i brugertest og tænke-højt tests, men også chancen for at få dit eget site testet. Emner til brugertest kunne være: Integration af sociale medier, købsflow i webshop, interne søgemaskiner eller lignende.

I god tid inden arrangementet vil alle deltagere få mulighed for at indstille de sites og opgaver der skal gennemgås påDONA-eventen.

OBS: Der er kun plads til 15 deltagere på dagen – så skynd dig at melde dig til.

Tid og sted:
D. 25. maj kl. 15.30 – 17.30 hos Snitker Group
Nytorv 14
1450 København K

Priser:
MEDLEMMER AF DONA: kr. 100,-
IKKE-MEDLEM: Kr. 695,-
Betalingsgebyr: kr. 5,-

KØB BILLETTER: http://www.mobilbillet.dk/DiGiDI-201.aspx?GroupID=GROUP421

Bliv medlem af DONA og spar! DONAmedlemskab koster 500 kr. om året. Allerede ved første arrangement er pengene tjent hjem igen: http://dona.dk/medlemskab/