DONA11: Bliv klog på Foursquare

Onlinefolket skal atter fejre sig selv og hinanden ved dette års DONA11-fest med networking, foredrag og prisoverrækkelse.

Fredag d. 29. oktober kl. 17 på
CoMinds
Vesterbrogade 95A

Du får hermed adgang til en aften i selskab med andre onlinekommunikatører med øl og vin til meget rimelige priser og formidling af online-viden:

Lokationstjenester – hvad går de egentlig ud på?

Lokationstjenester som Foursquare, Gowalla og Facebook Places er pt. i vælten som en del af de sociale medier og webkommunikation generelt. Hvad går lokationstjenester egentlig ud på?

Anders Bendix Kiel, lokations-ekspert

Kom og hør Anders Bendix Kiel med en introduktion til lokationstjenester, status i Danmark og cases fra udlandet samt muligheder og risici ved den type tjenester.

Anders har tidligere skrevet en analyse om de sociologiske aspekter ved anvendelsen af Foursquare og vil denne eftermiddag give os et indblik i disse aspekter.

Læs fx hans article på Kforum “Foursquare – I’m here, so now what”

Desuden byder aftenen på overrækkelsen af årets DONA Pris, der uddeles til en person, som har ydet en særlig indsats for udbredelsen og forædlingen af god onlinekommunikation i Danmark.

Kampagnetilbud: Bliv medlem af DONA for resten af 2010 og hele 2011 og kom gratis med til DONA11 for 400 kr.  ( Normalpris: Medlemsskab for eet år 500 kr.)


Wiki me know klik if this is partly due to the fact that. Dehydrering super kamagra billig er ikke godt at bruge det som grundlag.