Nyt arrangement: Mobile Storytelling fra NY Times og Wall Street Journal

Den 23. oktober vender Erin Brown tilbage til Denmark for at dele ud af sine erfaringer fra New York Times og Wall Street Journal. Det seneste arrangement med Erin Brown var totalt udsolgt, og denne gang vil hun fortælle om mobil historiefortælling.

For hvad virker og virker ikke, når du fortæller medrivende journalistik på de små skærme?

På New York Times var Erin Brown en del af et team af social media-eksperter med ansvar for at få historierne til at fungere på Snapchat og Instagram. Før det var hun på The Wall Street Journal hvor hun har produceret Snapchat-dokumentarer, rapporteret fra krigszoner på Instagram og dækket det amerikanske valg på mobile platforme. I dag rejser hun verden rundt og underviser i netop mobile storytelling.

Tid: 23. oktober kl. 17.30 til 19.00.
Sted: Jarmers Plads 2 hos Bolius i København.
Pris: Gratis for medlemmer af DONA, Dansk Journalistforbund eller indehavere af billetter til Fagfestiva.
Få din billet her – der er et stærkt begrænset antal.

Denne gang sælger vi ikke billetter til ikke-medlemmer. Men arrangementet er gratis for medlemmer af DONA eller Dansk Journalistforbund samt alle med billet til Fagfestival.

Hvis du ikke allerede har billet til Fagfestival, så kan du få det her.

Programmet ser stærkt ud i år med navne som tre gange Pulitzer-finalist Rukmini Callimachi fra NY Times, Margrethe Vestager og Jonathan Taplin, der skrev ‘Move Fast and Break Things’.

Hvis en af dine venner eller kolleger vil være medlem af DONA og komme gratis til arrangementet, så send en mail til formanden.

I øvrigt mange tak til Bolius for at lægge hus til og Journalistforbundet for at finansiere arrangementet.

Husk også Praudas Festival for nye medier

Torsdag den 27. september kl. 9-16.30 inviterer vores venner i foreningen Prauda alle med interesse i nye medier til festival i Bremen Teater.

Blandt oplægsholderne er Really Good Emails, Google, Khalid Albaih, Føljeton, Other Story, Heartbeats, ATLAS, MUST, Not All Mails, Zetland, POV International, Ingeniøren, Koncentrat, Livemagasinet Aarhus, Trint og flere andre. En stor del af DONA-bestyrelsen kommer også!

Læs mere om Praudas festival for nye medier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.