Kom til DONA13

På fredag den 8. marts kl. 18 blænder DONA op for sit årligt tilbagevendende netværksarrangement, DONA13. DR nyheder lægger lokaler til og inviterer indenfor i Ørestad.

På DONA13 fejrer vi nichemedierne genkomst, ligesom der både bliver tid til uddeling af DONA-prisen og til at mødes og snakke over et lille glas.

Først fyrer Netavisen PioPio, madbloggen Gastromand, nichesite-portalen MediaWatch & co og medievirksomheden Zetland hver deres super-pitch af. Ernst Poulsen fortæller om den nye mediestøttelov og hvilke muligheder den giver små niche-medier. Og alle samles til at besvare spørgsmålet: hvorfor er nichesites så fede – og kan man leve af det?

Derefter uddeler vi årets DONA-pris til en eller flere personer og/eller medier, der har gjort en særlig indsats for online-journalistik og –kommunikation.

Til sidst snupper vi et glas eller to i festlig garage-stil – i den store medie-mastodonts mave:-)

Vi tror det bliver et brag af en debat – og et brag af en aften. Alle er velkomne, så tag et andet medlem, en kollega eller andre interesserede under armen og meld dig til. Vi glæder os til at se dig.

KØB BILLET! TILMELD DIG!

Ikke medlem? KØB BILLET her – det koster 100 kr + moms

(Du kan også melde dig ind her (500 kr/år) og så tilmelde dig gratis herunder: Bliv medlem af DONA)

Medlem? Tilmeld dig GRATIS her

(Men du skal komme! Udebliver du uden at melde afbud koster det 100 kr + moms i no-show-fee!)

Skulle du være forhindret i at komme til København og deltage kan du følge med, når der bliver live-tweetet fra arrangementet på DONAs twitterprofil. Følg den her: http://twitter.com/#!/donadk – eller søg efter hashtagget #DONA13 på selve dagen!

3 Replies to “Kom til DONA13”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.