Kom til DONA 12!

Fredag den 28. oktober kl.18 blænder DONA op for sit årligt tilbagevendende netværksarrangement på det smukke hotel Bella Sky Comwell i Ørestad.

På DONA12 fejrer og diskuterer vi netjournalistikken og dens fremtid, ligesom der både bliver tid til uddeling af DONA-prisen og god gammeldags networking i Sky Baren på 23. etage.

De kommer til DONA12:

Hovedtaler i år er Jannie Møller Hartley, journalist og Ph.d. ved RUC, som vil præsentere konklusioner fra sin afhandling “Radikalisering af kampzonen – en analyse af netjournalistisk praksis i spændingsfeltet mellem idealer og publikum”. Med den i hånden kridter Hartley banen op til en diskussion af, om det er nettets rolle at levere journalistisk kvalitet og hvilken vej netmedierne skal bevæge sig, hvis det skal give mening at kaste statsstøttekroner efter onlinemedier på bekostning af de økonomisk udfordrede printmedier.

Et panel og publikum vil herefter diskutere oplægget med Ole Nørskov fra Mediawatch som ordstyrer:

Mød USA-korrespondent og cavlingprisvinder Poul Høi, som blogger for Berlingske på B.dk. Han har på tætteste hold set, hvordan mediebilledet forandrer sig i USA, hvor netmedier får mere og mere journalistisk magt og agt.

Mød Jyllands-Postens Kaare Sørensen, der er en af Danmarks absolut førende journalister på Twitter og tidligere USA-korrespondent for JP.dk. Kaare har vist vejen for adskillige danske redaktioner, der gerne vil vide, hvordan man kommer i gang med Twitter og bruger det som et offensivt værktøj i sin journalistik.

Mød Tim Hinman, medstifter og redaktør på det ambitiøse kulturradioprojekt Third Ear, der nåede at vinder priser for sine radiomontager, før det måtte lukke efter to år med kulturstøttekroner i ryggen.

Arrangementet er GRATIS for DONA-medlemmer (NB! Det koster 100 kroner, hvis du har tilmeldt dig, og alligevel ikke kommer).

Med i entreen følger en sandwich og lidt til ganen.

Bliv medlem af DONA

TILMELD DIG HER:
Tilmelding for DONA-medlemmer:
Pris: 0 kr. + gebyr 5 kr.
http://www.mobilbillet.dk/DiGiDi-201.aspx?ProductID=PROD2127&GroupID=GROUP421&xID=201

Tilmelding ikke medlemmer:
Pris: 100 kr + gebyr 5 kr.:
http://www.mobilbillet.dk/DiGiDi-201.aspx?ProductID=PROD2126&GroupID=GROUP421&xID=201

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.