Få de hemmelige tricks til Google Analytics

b53b0d07-e7b3-4ea2-b266-f7291b8c268e

Det kan virke tørt og kedeligt, men Analytics er en overset guldgrube af værdifuld viden og indsigtsfulde data, som journalister og kommunikatører ofte er helt blinde for.

På dette kursus vil Analytics-ekspert Jakob Kildebogaard vise, hvordan du kan få værdi af dine Analytics-data og nå dine strategiske mål ved at gå mere talbaseret til værks på dit website. Vi går et et skridt længere end blot at kigge på kliktallene og vise, hvordan du kan få flere og mere loyale læsere.

Du kommer til at høre mere om, hvor brugerne kommer fra, og hvad der skaber trafikken. Hvad de læser og ikke mindst, hvad de søger efter på dit website.

Vi kommer også omkring muligheder for at få et godt overblik, så du hver uge let kan se, hvordan det er gået. Under oplægget vil Jacob Kildebogaard vise eksempler fra Google Analytics, men principperne vil være til at overføre direkte på andre lignende analysesystemer.

Jakob Kildebogaard er forfatter til ”Analyticsbogen,” foredragsholder og ekspertblogger på Computerworld.dk og Amino.dk.


Tid: 9. november, kl 17-19.

Sted: Jarmers Plads 2, 1551 København V, hos Bolius.dk.

Pris: 100 kroner, men gratis for medlemmer af DONA

Få billetter her.


Husk, at vi holder #DONA16 den 28. november. Der er stadig få billetter tilbage, men de ryger snart.

Husk også, at indstille værdige vindere til DONA-prisen. Det gør du via dette link.

Danish Online News Association er et netværk for onlinejournalister og -kommunikatører. Vi afholder arrangementer som dette, men driver også DONA-listen, hvor medlemmerne kan debattere, stille spørgsmål og få hjælp til konkrete problemer.

Vi deler også hver uge links om SoMe, Medier og Teknologi på mailinglisten og i vores Facebook-gruppe, DONA-debat.

Følg os på Facebook, Twitter eller DONA-listen for at få invitationer til de kommende arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.